Tävlingsvillkor

Tävlingsregler och villkor för tävlingar i våra sociala medier

Adventstävlingar

Vi kommer varje söndag fram till jul (28 nov, 5 dec, 12 dec samt 19 dec) anordna en tävling. Nedan följer allmänna regler och villkor för tävlingar som anordnas i någon av BioGaias digitala kanaler i Sverige:  

https://www.instagram.com/biogaia_sweden/ och/eller
https://www.facebook.com/BioGaiaSweden och/eller 
https://biogaia.se/ 

Hur du deltar

Information och regler kring varje enskild tävling presenteras på BioGaia Sveriges Instagram.

Tävlingsregler 1:a advent

  • Gilla tävlingsinlägget 2) Följ @biogaia_sweden på Instagram 3) Tagga två vänner i en kommentar till det ursprungliga tävlingsinlägget

Villkor för att delta

För att delta i någon av tävlingarna krävs det att du har en aktiv Instagramprofil. Det går endast att delta om du är bosatt i Sverige. Alla personer som deltar i tävlingen tävlar på samma villkor. För att delta måste du vara över 18 år eller ha målsmans godkännande. 

Hur vinnaren utses och priser

Vinnaren utses av tävlingsansvariga på BioGaias marknadsavdelning och kontaktas via Instagram när tävlingen har avslutats. Vinsten skickas med fri frakt inom två veckor. Priset kan inte bytas mot en annan produkt eller mot kontanter. Tävlingen kräver inte något köp. Varje vecka kommer tre vinnare att utses.  

Användade av persondata

Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktuppgifter. De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för BioGaia AB som ansvariga för tävlingen. Kontaktuppgifterna kommer att raderas efter tävlingens avslut. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy här. 

Övrigt

Tävlingarna arrangeras av BioGaia AB. Varken Facebook eller Instagram stödjer, administrerar eller är på något sätt involverade i våra tävlingar. BioGaia har rätten att justera regler och villkor för tävlingen om nödvändigt. Frågor hänvisas till BioGaias Instagramkonto https://www.instagram.com/biogaia_sweden/ eller BioGaias kundservice support@biogaia.se